Followers

Google+ Followers

History ♥

Tuesday, May 28, 2013

laptop ada virus !



 assalamualaikum 





Hi uolss ! apa habaq ? ada sihat ka . Hehe. Tetiba mood nak berblogging mai pulak. Bila dah mai, tangan ni pun suka nak menaip. Bila dah start menaip, otak ni pulak blank. Bila dah blank, kompem lah tatau nak type apa. Hehe. Almost one week aku tak online. Wow macam tak percaya je aku tak online kan, kan kan ? 





MACAM BIASA 







*macam tangan nak mengundi pulak*



                                                ✘ Facebook terbiar. 
 Twitter bersarang. 



Tepat 6.45 pagi lepas solat subuh. Dengan mata sepet ku ini, aku gagahkan diri on laptop. wah dengan bangganya lagi, dapat one notification about virus. Alhamdulillah not trojan or geng-geng dia yang lagi hebat. Just virus yang cikai-cikai je. Terkezut I uolls *kemain belagak*





Actually this is 1st time okay, my laptop got VIRUS ! Arghh. Bila dah 1st time, 1st time lah jugak kalutnya and I was like '' Hey hey ! go and send your virus to others lappy. Not mine lah. Get it ? (─‿‿─) 




Bila dah clean, no virus anymore. Mood rasa macam nak buat Harlem Shake. 

HAHA. See betapa pentingnya antivirus dekat lappy uollss. 

So lepas ini rajin-rajin lah kan diri hapdet antivirus  (>‿◠)✌ 


















11 comments:

  1. klu masuk virus mmg xpayah ckp la..risau sgt tkut data2 pntg hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa. kalau hilang semua data, habis laa. tsskk T___T

      Delete
  2. hahaha... kejutan pagi yg membesarkan mata yg tgh sepet tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA tau takpa awak. dah elok sepet2. terus jadi besar. hihikkk ;)

      Delete
  3. laptop kena virus pun jadik entry blog.. hehe.. bagus2..
    Nak Cari Kerja? | Tazkirah | Ragam | Edisi-Pelik

    ReplyDelete
  4. hahhhaa..lpass nii,,kna hatii2 larr~~
    hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe awak pun kena hati2 jugak. jangan jadi mcm Hana ;D

      Delete
  5. lepas ni kena berjaga2..takut virus tu merebak..kta pn pernah kena..sampai skrang tak pi hantar repair lappy tu..huk huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke dear , sayang je laptop awak tu . sabar ea :)

      Delete
  6. lelong jek laptop awk tu kat saya boleh x?. hehe..
    Nak Cari Kerja? | Tazkirah | Wanita

    ReplyDelete