Followers

Google+ Followers

History ♥

Thursday, May 23, 2013

Punca Line Celcom jadi slow !




 assalamualaikum 



pheww tajuk je dah kasi bengangkan ? ni semua sebab pergi stalk belog orang dan malangnya kebanyakan belog yang aku stalk pakai youtube. kahkah damnverymuch thank you sebab secara officialnya, line beruk band aku jadi lembap. 


How about uolss ? pernah kena tak ? rasa apa ? rasa macam *arghhh nak gigit orang* sebab tu aku lebih suka follow or stalk somebody punya belog yang pakai blogskin. why ?? sebab mostly yang aku stalk, belog uolss memang ringan kut. Jelez I okay ! 


hapdet semata-mata nak habaq kat uolss yang malam ini I tidur sorang. sebab selalunya aku akan tidur dengan mama. Haa ni mesti dok imagine macam mana aku boleh tidur dengan mama kan ? Lol buang masa ja dok pikiaq ٩(●̮̃•)۶



''  eh awak dah besar lah, dah 21 tahun kut ! ''



uoulss cakap lah pape but Im still akan tidur dengan mama. Ayat macam hareemmm je kan. kahkah. Confirm ramai yang dah gerakkan cursor pangkah belog aku. Takpe I tak kisah pun *meraung guling-guling*
Now dah pukul 12 tepat. mata ni still lagi dont want to sleep. rasa macam dah rabak. ayat asik nak tipu je -.- TROLOLO




doakan aku dapat tidur . bye uolss  



























8 comments:

  1. wahh dh rjin updet blog ye skng ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihikkk skali skala. rindu sangat dekat belog ^^

      Delete
  2. selagi ade peluang tdo ngan mak, tdo la..:) amik la peluang yg ade^^.. semoga tdo lena^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, thanks awakkk :D nite too <3

      Delete
  3. aslmkum puan blog.. dah bangun ke lum.. hehe... (^_^)
    info jawatan 0 | ragam manusia | tazkirah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. tapi kita masih miss lagi belum puan lah. hikhik ;D

      Delete