Followers

Google+ Followers

History ♥

Monday, May 13, 2013

saya di spam. terima kasih haters


 assalamualaikum 







Hari Isnin. Hari yang tidak begitu ceria. Hari dimana Hana suka mengomel taknak pergi kelas masa waktu belajar suatu ketika dulu. Dengan alasan, Hana nak basuh baju Hana yang berlambak macam ala-ala kat kedai bundle tu *k tipu. 


Dear Awak, Hana semangat balik umah semata-mata nak tengok belog Hana. Takut kena hack lagi. Tadi Hana belek-belek, tetiba Hana rasa sedih sebab dekat cbox Hana ada orang buat spam. Hana agak terkilan. Hana tak pernah ganggu life awak *cedih


HATERS

Ingatkan dekat Facebook dan Twitter kena spam. Malah, dekat belog yang bersawang ni pun awak nak spam Hana. ouch. Well, Hana ini cuma insan biasa sahaja. Hana mengaku yang Hana ni pun bukan-nya perfect sangat. Hana tau, awak ni terlalu perfect sangat. So malas nak cari gaduh. macam buang masa saja kan awak ? kan kan -.- Hana pun ada hati dan perasan jugak. Andai Hana ada buat awak rasa terkilan atau terguris, saya farhana mohon maaf banyak-banyak.



'' saya suka kan keamanan dan bukan-nya permusuhan ''




picture zaman dulu-dulu. saja nak upload.







salam sayang dari saya. kbai 

7 comments:

  1. tu org xpuas ati la tu..saje nk jeles

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa. orang melayu tu je lah kerjanya. dengki sentiasa -.-

      Delete
  2. aku pun baru je kena spam pg td...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ya ka. sama la kita. sabaq nuh dayang :)

      Delete
  3. sabar ye dik.jgn layan sgt diorang tuhh ;)

    ReplyDelete
  4. huhu okay-okay, thanks akak :)

    ReplyDelete
  5. diorang jeless larr tuuu...huhu..biarkan diorang meroyan sorangg2

    ReplyDelete