Followers

Google+ Followers

History ♥

Sunday, May 12, 2013

ke mana aku menghilang ?


 assalamualaikum 




Hai abang ensem. Hai kakak cantik. *semua kembang -.-* 


19 April 2013 tamat Hana punya industrial training dekat SKS Veolia Melaka. 29 April 2013 tamat Hana punya presentation untuk industrial training dekat Unikl Micet. Ya Unikl Micet. Mungkin ramai budak-budak Micet yang tak kenal dan Hana lebih prefer untuk tidak dikenali. Malah, semua Micet students yang try add Hana dekat Facebook, Hana tak approved. Sebab ? sebab segan. *okay sila muntah ramai-ramai*



KENAPA TAK APPROVED ? 


Sebelum ini ya Hana approved. But now, tidak lagi. kenapa ? sebab bagi Hana  Mereka hanyalah stalker. Bila berjumpa atau terserempak. Macam biasa. Buat-buat tak kenal. Bila Hana on Facebook, macam biasa. 1 message. 1 word. Hi. Adui, kalau dah jumpa bermesra alam lah sikit wahai cik abang, cik akak. Hana bukannya makan orang -.- 





'' awak malu , saya lagi lah malu. k bye ''





DAH LAMA TAK UPDATE


Facebook

Ya. Secara jujurnya Hana pun dah lama terasa tak update status. Eleh. Bukannya ada orang baca pun. Nak komen ? nak like ? Jangan haraplah *okay tipu* Bajet macam retis je -.- kalau dulu, setiap saat update status merapu. tak percaya ? awak pergi scroll timeline saya zaman 2010 *promote* 


TWITTER 


My baby twitter. Ketika itu, twitter tengah femes selepas ada huru-hara dekat Facebook yang mengatakan Facebook bakal ditutup. '' Haa yeke ? '' Tipu je korang ni kan -.- tak pasal-pasal. Tambah lagi 1 lama social. Dah kena catit password. 


BELOG


Hai bloggerians yang terhensem dan tercantik. Mohon maaf sebab dah lama sangat sangat tak update belog. Banyak yang nak di-update kan sebenarnya. Tapi, malas melanda diri. Like always. Lol. Well, Hana tau ramai sesangat yang rindu kan ? okay okay. Tamau nangis nangis. Ouch ! so sweettttt. Nanti Hana lagi rasa nak nangis. * k sila muntah lagi *




okay itu sahaja. tak larat nak type lagi. Hana dah sangat mengantuk. Tulis entri ni pun dah pukul 11.30 pm. k mohon jangan gelak -.- waktu tidur hana memang awal sikit dari orang lain iaitu pukul 10. Alaa ini pun dah kira okay apa stay up 1 jam. Hikhik. 









Thanks for reading , cute stalker 
















8 comments:

  1. amboi..amboi..hehhee..selamat tidur..selamat brehat..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe selamat tidur juga kepada awak ♥

      Delete
  2. Replies
    1. thanks awak. semangat lagi nak ber-blogging. hikhik ♥

      Delete
  3. cntik tudung awk.hehe. skian lme bru nk update ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudung ? ala. haha. thanks. kecian tengok belog ni bersawang :)

      Delete
  4. Replies
    1. hikhik. takda busy mana pung. just baru ada rasa nak update tetiba. ngeee :D

      Delete