Followers

Google+ Followers

History ♥

Tuesday, May 29, 2012

Jenjalan ♥

assalamualaikum


Masjid Jamek + Sogo + banyak lagi lah tempat. Hoho


Naik ERL. k tak reti. k pening.


Tolak pagi. Balik pukul 6 petang.


Banyak lagi barang tak beli. Terlalu murah. Mata jadi rambang.


Tumit kaki sakit. k cun (Y)


Jumpa blackberry harga rm 399. Nahh, toleh sampai dua kali. Tak caya woo ~~'


Beli baju raya. Alang-alang tempah sekali. Hiwhiw ♥








end of story 28 May 2012

26 comments:

  1. wah3. berjalan sakan ya die. heee. btw suka dialog gmbo tu. duduk sbb ad kipas eh? hahaha comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yep. duduk situ sebab ada kipas. panas sangat. hehe, btw thanksss komen ! lebiu ♥

      Delete
  2. Replies
    1. awal ? hehe awak pun shopping lah awal sekali. heee =p

      Delete
  3. fuyoo, shopping seyy :)
    i love shopping hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak pun sopping gak ea ? yeah ada geng. nanti kita g sopping sama-sama ♥

      Delete
  4. bila barang murah mata memang rambang. tidak dapat disangkal lagi. plus barang uh best2. hihi. jenjalan sorang je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa tau tadpe. Mata sangat rambang nak pilih barang. Tapi best sangat-sangat. Jum lah ♥

      Delete
  5. blackberry jenis ape tu ? katne ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blackberry jenis curve. Em bangunan tu dekat ngan area sogo. Ta ingat. Huhu, Alamak sori awok ;(

      Delete
  6. Replies
    1. hahaha, time tengah ada duit. kita sopping la awok. heee ♥

      Delete
  7. Replies
    1. cumey ? haha tak lah. alololo awok lagi cumey ni >.<♥

      Delete
  8. yeayyyyy jenjalannnn mmg smp kaki sakit laa yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yep. jalan je lama tapi beli barang nya ciket. ahahaha ♥

      Delete
  9. blekberi curve la tu murah sgt agaknye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep bb curve. tapi murah sangat lah awok ;)

      Delete
  10. cantik kain2 yg awak duduk tu. Tapi raya lambat lagi laa. Hahaha!!

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha cantik tu yang buat mata jadi rambang. hehe salam perkenalan jugak =p

      Delete
  11. penat oo jalan2 g sana... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak pun penah g sana jugak ke ? heheeeee

      Delete